MÖRK NATT SET- SPARA ÖVER 720 SEK!

När natten faller blir sovrummet ett centrum av ditt egna universum. Välj unika DOCK tatami säng med bekvämma ELITE futonmadrass och ljuvliga HAUTE COCOON silkestäcke för att skapa en lugn plats i hemmet. Det är ett fördel med ett extra TVÄTTBART madrassöverdrag som skyddar futonen mot smuts och damm. Välj din favorit färg. Vi rekommenderar mörka gråa och svarta nyanser eller ljusa om du vill skapa kontrast. Set kan fås för futon madrass 160 x 200 cm och 180 x 200 cm Alla produkter kompletterar varandra. Skapa ett komplett sovrum i minimalistisk stil. I det enkla bor det vackra.
DOCK

(NOK) kr 5,279.80 x 1

Elite Futon

(NOK) kr 6,325.00 x 1

Tvättbart madrassöverdrag med dragkedja

(NOK) kr 720.00 x 1

Dubbel silkestäcke (MULBERRY SILKE)

(NOK) kr 3,190.00 x 1

Add to cart
(NOK) kr 14,859.80
-(NOK) kr 655.00
(NOK) kr 15,514.80
Bundle qty

Låg sängstomme 

Storlek: H 11 x B 173 x L 213 cm och H 11 x B 193 x L 213 cm.

Material: solid skandinavisk furu, FSC-certifierad.

Färg: wenge (mörkbrun).

Vikt: 35 kg och 38 kg.

Antal: 1 st.

 

Nattbord

Om du vill köpa endast säng, välj "Utan bord" från menyn.

Material: furu.

Storlek: H 5 x B 34 x L 45 cm.

Färg: svart.

Vikt: 6 kg.

Antal: 2.

Väljer du att ha tatami mattor, får man  2 st tatami mattor till dubbelsäng 160 x 200 cm och dubbelsäng 180 x 200 cm medföljer 2 st tatami mattor 90 x 200 cm.

Behöver du mer information om sängen eller har du några frågor kontakta oss: post@instylehouse.se

Är du intresserad av att inreda ett sovrum smart  vänligen läs vår blogg där vi delar med oss av tips om hur man skapar ett ett rogivande Zen sovrum

Klassisk japansk design har haft en blomstrande utveckling i hela världen under de senaste decennierna. Zen kulturen och japanskinspirerad design har blivit en betydelsefull del av livstil och är en  interiörklassiker i västvärlden. Den traditionella Yin-Yang filosofin, med starka kontraster som kompletterar varandra, spelar en viktig roll i allt - färg, form och material. Zen traditionerna sammanfattas enkelt i tre ord: mindre är mer.  Designade för att vara enkla, snygga och tillverkade av naturmaterial futon madrasser i japansk stil förenar naturen och människan.

Material: ett lager ull, tre lager bomull, en centimeter hästhår, fyra centimeter latex, en centimeter hästhår, tre lager bomull och ett lager ull.

Yttertyg: ej avtagbart madrassöverdrag i 100% ekologisk bomull, certifierad enligt Öko-tex standard 10

Ull och hästtagel transposterar bort fukt och bidrar till bättre luftcirkulation vad som ger futonen en optimal andningsförmåga. 

Futon madrass tillverkas av naturmaterial som inte är behandlade med flammskyddsmedel och denna miljövanliga futon är inte skadlig för hälsan utan bidrar till trygg och hälsosam sömn.

Färg: Naturfärg (off-white), oblekt.

Fasthet: medium hård / medelfast.

Tjocklek: 17 cm.

Storlekar: se i rullgardinsmenyn. Futonmadrassen finns i flera standardstorlekarMåttbeställning är möjlig.

För att beställa en futon med önskat mått vänligen kontakta oss post@instylehouse.se och vi skapar en länk till din produkt.

Vikt: 38 kg för 180 x 200 cm.

Knappar: madrass kommer utan knappar som standard. Om du vill ha en madrass med knappar eller trådar i avvikande färg lämna ett meddelande med dina önskemål vid beställning.

Endast futon madrass säljes. Välj ett madrasskydd, en bäddmadrass eller en sängstomme under Tillbehör-rubriken.

Att välja en rätt madrass kan kännas svårt. Läs vår utförliga GUIDE TILL FUTONMADRASSER av olika naturmaterial.

Färg: se färgväljaren.

Storlekar: se rullgardinsmenyn. Om du är intresserad av en annan storlek, skicka ett e-postmeddelande till post@stylehouse.no. Det finns mycket som kan beställas.

 

Andra färger från Karups Tygsamling finns, dessa har cr. 2 veckor längre leveranstid. Om du vill beställa en madrassöverdrag i dessa färger vänligen meddela oss via e-post post@stylehouse.no tillsammans med den storlek som du är intresserad av, så vi satte denna kombination på produktsidan som du kan beställa.

 

Tjocklek: 16 cm.

Fyllning: silkevadd, High Grade Long Strand Mulberry Silk (100% naturligt mullbärssilke)

Överdrag: Deluxe 300 trådantal finaste bomullsatin

Detaljer: Handgjort. OEKO-TEX 100 certifiering. 

\'Vår / höst\' modellen innehåller 350 gram silke per m2.

Anmärkningar: Toppen i sin klass av lyxiga Mulberry Silke fyllningarna

Med val av  ’Kombination’  tjoklek  får du både ’sommar’  - och ’vår/höst’  täcken. Tillsammans förvandlas dessa ihopfästa täcken till ett mycket varm och tjock vintertäcke. Det är enkelt att sätta ihop täckena med tryckknapparna.

Nämligen får du tre täcken till en pris av två stycken.  

Genom att ta hänsyn till detaljer som gör skillnaden  och till andra finesser vid tillverkningsprocess av mullbärssilkestäcken blir Haute Cocoon de allra bästa på marknaden idag.

Dessa handgjorda silkestäcken ger dig en känsla av enastående komfort och välbefinnande. Vi jobbar hårt för att skapa det perfekta mullbärssilkestäcket  som du kommer att njuta av. Du får det absolut bästa som man kan köpa för pengar!

Haute Cocoon silkestäcken behåller din naturliga kroppsvärme och  regulerar temperatur  inom bredare spectrum än några andra täcken.

Lyxiga silkestäcken med 100% naturligt mullbärssilke är ett perfekt alternativ även för känslig hud.

Köp Haute Cocoon silkestäcken idag och få en vacker slitstark Haute Cocoon förvaringsväska till varje täcket  på köpet! (se på bilden)

Storlek: se menyn.

Produkten finns utställd på showroomet på Youngstorget 3, Oslo.

Speciella produkter

Visade produkter

PayPal

Produkten har lagt till din produktjämförelse