Ekologiska Traditionell Futon
För musen över bilden eller klicka på den för förstoring

Traditionell Futon med ekologiskt madrassöverdrag

Ekomat

Var snäll mot dig själv, välj giftfria naturmaterial!

En traditionell futon i japansk stil gjord i rå 100% bomull. I forna tider tillverkades japanska madrasser med namn Shikibuton endast av naturmaterial helst av ren bomull. 

Bomull är känd för sin förmåga att absorbera fukt samt att ge ett fullt stöd till kroppen medan man sover och skapa ett bra sovklimat. Futon madrass i bomull är hård vad som tycks vara perfekt för ryggen.

Vår bomullmadrass har ett ljuvligt ej avtagbart madrassöverdrag i ekologisk bomull och inga knappar för extra komfort. Futonmadrassen är giftfri och kan rekommenderas till allergiker och en som vill minska plast i sitt sovrum eller kemikaliebantar och vill satsa på naturmaterial.

Att göra ett naturligt val är lätt!

More details

Leveranstid: cr. 4 - 6 veckor

(NOK) kr 4,002.00 inkl. moms

Klassisk japansk design har haft en blomstrande utveckling i hela världen under de senaste decennierna. Zen kulturen och japanskinspirerad design har blivit en betydelsefull del av livstil och är en  interiörklassiker i västvärlden. Den traditionella Yin-Yang filosofin, med starka kontraster som kompletterar varandra, spelar en viktig roll i allt - färg, form och material. Zen traditionerna sammanfattas enkelt i tre ord: mindre är mer.  Designade för att vara enkla, snygga och tillverkade av naturmaterial futon madrasser i japansk stil förenar naturen och människan.

 

Material: 8 lager 100% bomulll

Yttertyg: ekologisk bomull, certifierad enligt Öko-tex standard 100.

Våra futon madrasser tillverkas av naturmaterial som inte är behandlade med några flammskyddsmedel och denna miljövanliga futon är inte skadlig för hälsan utan bidrar till trygg och hälsosam sömn.

Färg: Naturfärg (off-white), oblekt.

Fasthet: hård madrass/ fast madrass

Tjocklek: 12 cm.

Storlek: finns i flera storlekar

För att beställa en futon med önskat mått vänligen kontakta oss post@instylehouse.se och vi skapar en länk till din produkt.

Vikt: 14 kg för 180 x 200 cm.

Endast futon madrass säljes. Välj ett extra madrassöverdrag, bovetekuddar, ryggstöd eller en låg sängstomme under Tillbehör-rubriken.

Att välja en rätt madrass kan kännas svårt. Läs vår utförliga GUIDE TILL FUTONMADRASSER av olika naturmaterial.

Grade 
2016-09-28

Kjempe god investering

Sover godt på futonen

Skriv en recension

Speciella produkter

Visade produkter

PayPal

10 andra produkter i denna kategori

Relaterade artiklar om bloggen

Produkten har lagt till din produktjämförelse