RETUR OCH BYTESRÄTT

 

Du har full returrätt med hänvisning till ångerrätten. Detta betyder att du kan häva köpet genom att returnera varan till oss inom 14 dagar efter du mottagit varan. Förutsatt att varan lämnas tillbaka i samma skick och mängd som när den blev levererad. Varan måste skickas tillbaka i originalförpackning och packas på samma sätt som när den blev levererad. I annat fall kommer Stylehouse göra ett avdrag i beloppet som betalas tillbaka. Ångerätten gäller endast vid konsumentköp. Om du inte hämtar ut paketet utan att säga ifrån, kommer vi inte veta varför paketetet inte blir hämtat. Du kommer då inte ha uppfyllt kraven med hänvisning till ångerrätten §11 och §13, och du förlorar då rätten till att bryta avtalet. Du kommer då bli betalningskyldig för fraktkostnaden tur och retur plus en avgift på 350,-kr. till Stylehouse för behandlingen av ärendet.

Det finns ingen ångerrätt vid rabatterade varor.

Det finns ingen återvändo för använda madrasskydd.

 

Paket som ska skickas i retur enligt ångerrätten skall skickas till vårt lager i Norrköping med adress: ILKA AS c/o Pile Zone AB, Kabelvägen 15, 60210 Norrköping.

 

Vid retur av varor efter reklamation eller ångerrätten, måste sändningen avtalas med oss på förhand via e-post post@stylehouse.noeller på telefon 0047 21 98 92 97. Detta för att returen ska gå så snabbt som möjligt. Varor som skickas i retur till Stylehouse (ILKA AS) med postförskott kommer inte bli hämtade eller behandlade. Stylehouse skickar ångerrättsformulär med e-post vid alla konsumentköp. Vid näringsköp gäller inte ångerrätten.

 

REKLAMATION

 

Om du mottager en vara som innehåller något fel och du önskar att reklamera varan du köpt hos Stylehouse, måste du meddela detta snarast så vi kan sätta in åtgärder för att lösa problemet.

 

OBS!

 

Rumsavdelare och skärmar är inte barnvänliga artiklar. Vi rekommenderar inte att placera en rumsavdelare i ett rum där barn befinner sig. Stylehouse och ILKA AS har inget ansvar i tillfälle att en rumsavdelare använts på ett oansvarigt eller oförsiktigt sätt.

 

MED RESERVATION

 

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och prisändringar.


Produkten har lagt till din produktjämförelse