StyleHouse grundades in 2010 med en önskan att erbjuda vackra interiörprodukter som präglas av internationell atmosfär.

Idèen föddes under renovering av en liten lägenhet i Oslo. Då kom det ett alternativt förslag om att dela av sovrummet från vardagsrummet med en japansk Shoji skärmvägg. Efter att ha provat det kändes Shoji vikskärmar riktigt praktiska för att dela av rum snyggt. En vikbar futon madrass uppkom som ett perfekt sätt att förvandla sovrum till ett hemkontor på dagen. Vid början av företagande i denna liten etta på 35 kvadratmeter fick plats ett badrum, ett separat kök, 2 hemkontorsplatser, ett sovrum, en lounge soffa med ett sidobord och ett matbord och den ser fräsch, ljus och mysig ut. Vi brinner för smart inredning med enkel och samtidigt kreativ design.

StyleHouse välkomnar allt som hjälper att inreda hem enligt yin-yang filosofin och Zen kulturen. Klassisk japansk design har haft en blomstrande utveckling i hela världen under de senaste decennierna. Zen kulturen och japanskinspirerad design har blivit en betydelsefull del av livstil och är en  interiörklassiker i västvärlden. Den traditionella Yin-Yang filosofin, med starka kontraster som kompletterar varandra, spelar en viktig roll i allt - färg, form och materialmedan Zen traditionerna sammanfattas enkelt i tre ord: mindre är mer. Designade för att vara enkla, snygga och tillverkade av naturmaterial möbler i japansk stil förenar naturen och människan. Vi lägger stort märke till både funktion och estetik något som minimalistisk japansk stil framhäver.

StyleHouse erbjuder ett stort utbud av låga sängar: futon sängar, sängstommar i  japansk stil, tatami sängar, enkel och dubbel bäddsoffor, tatami mattor, futon madrasser av naturmaterial, zabuton kuddar, vikskärmar, spännande fåtöljer och soffor som förvandlas till madrasser, multifunktionella design bord från Sculptures Jeaux and xBritt och övriga möbler och stiliga inredningsdetaljer.

StyleHouse hoppas att skapa större utbud på möbelmarknaden i Sverige, Norge och Finland och erbjuda våra kunder fler varianter av kvalitetsmöbler som motsvarar högre krav än alternativ på stora möbelkedjor. Vi håller huvudfokus på möbler med funktionalitet, platsbesparande lösningar, estetik och tillfredställande av kundensbehov.

Våga bli inspirerad!

Butiken drivs av och är en del av varumärket Stylehouse i Norge och inStylehouse i Sverige som ägs av ILKA AS, org nr: NO 896 224 182MVA, svenska MOMS registreringsnummeret er SE 502070225301. Vi har ett lager i Norrköping, Sverige och både lager och showroom i Oslo, Norge.

Showroomet befinner sig  på 3:e våningen, på Trondheimsveien 436B, 0962 Oslo.

Utställningslokalen är öppen på torsdagar mellan kl 16:00 och 18:00.

Ring  +47 94 42 30 29 när du är vid dörren. 

NB! Detta telefonnummer är endast för showroomet. Har du några frågor kontakta oss post@instylehouse.se. Vi svarar inom 24 timmar.

På showroomet har vi följande produkter utställda:
 -bäddsoffor Fresh, Figo;
 -fåtöljer Nido, Dice, Baby Hippo;
 -madrasser: Ekologisk traditionell futon, Elite komfort futon, Double
 latex futon, Coco futon;
 -Zabuton kuddar från Takaokaya, Kyoto, Japan;
 -silkestäcken;

 -s
ängar: Isola. Man får utvärdera egenskaper och kvalitet av produkter från Karup och Cinius varumärkena. Furu är FSC-sertificierad.
 -bord: Moebius Bu (från xBritt); PAR4 (från Sculptures Jeux);

 -huvudgavel Futon
;
 -tatami mattor, kuddar;
 -Madrassöverdrag i Flax, Natur och Sort
;
 -Shoji rumsavdelare med blommor;

 -Huvudgavel Futon.

 Vi har tygprover och kataloger från
 Karup, Cinius, Takaokaya och xBritt ishowroomet.

Eftersom vi tyvärr inte har något showroom i Sverige, utan bara ett lager i Norrköping, erbjuder vi utbrett 14-dagars öppet köp som innebär gratis returfrakt av futon madrasser och stora möbler som bäddsoffor från Karup.

På detta sätt får man en möjlighet att provsova madrasser och att se hur bra varorna passar till interiören.

Ångrar man sig bör varorna returneras som nya och i originella förpackningen. Ångerblanketten skickas vid alla köp.

Väljer man att utöva ångerrätten bokar vi upphämtning via vår transportpartner. 

 

Välkommen!

 


Produkten har lagt till din produktjämförelse