Bästsäljare

Lista produkter efter tillverkare Takaokaya

 • Denna enastående kudde är handgjord i Japan i designertyg från Aldeco. När gammal traditionell japansk kvalitet möter moderna tyg, kommer denns kombination att ge dig en unik upplevelse. Denna golvdyna är elegant, attraktiv, stabil och mycket bekväm att sitta på. Denna sköna kudde är skapat i ett färgstarkt och soligt färgmönster. Läs mer om Aldeco nedan.

  (NOK) kr 1,937.50 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • En härlig kudde som är handgjord i Japan enligt gamla japanska traditioner.  Tack vare modernt och stilfullt yttertyg blir kudden en kombination av både gammalt och nytt.  Denna lockande kudde har unika geometriska former som ger dig en känsla av enastående komfort. Tyget är skapat i samarbete med  franska designmärket  Casamance. Läs om Casamance nedan.

  (NOK) kr 1,550.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Denna lyxiga kudde är handgjord i Japan och förenar traditionell japansk kvalitet och moderna tyg och design. Tyget är tillverkat av 100% naturlig hampa. Den geometriskt formad ojami blir en vacker prydnadsartikel som passar till både liv- och arbetsrum. Hantverkare har skapat denna bekvämma kudde i lila och blått och färgerna tycks ge dig en känsla av...

  (NOK) kr 1,150.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Vår exklusiva Ojami kudde av lyxigt Kyoto silke i hög kvalitet med ett modernt mönster. Yttertygets djupa plommonfärg med frostig nyans framhäver stil och elegans. Denna kudde är 100% handgjord. Tack vare sin härliga sidenglans och den unika formgivningen kallas Ojami kuddar för juvelliknande av våra kunder och fans.

  (NOK) kr 1,297.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Denna eksklusiva Ojami kudde har fått sitt namn efter Houjicha, smakrikt japanskt te som är känt för sin forna tillverkningsätt. Kudden är tillverkad av lyxigt Kyoto silke i hög kvalitet med ett modernt gyllenebrunt mönster. Denna kudde är 100% handgjord.  Tack vare sin härliga sidenglans och den unika formgivningen kallas Ojami kuddar för juvelliknande...

  (NOK) kr 1,297.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Denna exklusiva Ojami kudde av lyxigt Kyoto silke i gult med ett modernt mönster kommer att pryda ditt rum. Denna kudde är 100% handgjord. Tack vare sin härliga sidenglans och unika formgivning kallas Ojami kuddar för juvelliknande av våra kunder och fans.

  (NOK) kr 1,297.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Denna exklusiva beige ooch citrongul Ojami kudde är handgjord i Japan. Den tjusiga kudden med ett stilfult  'polka dot' mönster är perfekt för att förgylla ditt hem. Det lyxiga tyget av en blandning av prima silke och bomull är designat av Jim Thompson, världens största producenter av handvävda tyg. Läs mer om Jim Thompson nedan.

  (NOK) kr 1,360.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Denna exklusiva blå Ojami kudde är handgjord i japan. Den tjusiga kudden med ett stilfult  'polka dot' mönster är perfekt för att förgylla ditt hem. Det lyxiga tyget av en blandning av prima silke och bomull är designat av Jim Thompson, världens största producenter av handvävda tyg. Läs mer om Jim Thompson nedan.

  (NOK) kr 1,360.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Denna lyxiga kudde i kombinerade tyger är handgjord i Japan och förenar traditionell japansk kvalitet och moderna tyg och design. Tyget är tillverkat av 100% naturlig bomull. Den geometriskt formad ojami blir en vacker prydnadsartikel och en imponerande dekorationsdetalj. 

  (NOK) kr 529.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Unik Ojami kudde av lyxigt silke med ett modernt och trendigt  camouflage eller camo motiv inspirerat av japanska mönstret funzoe. Funzoe är ett traditionellt mönster på japansk prästdräkt.  Det sägs att Buddhisten och mästaren Kukai  bar detta mönster på sin munkplagg för 1200 år sedan!  

  (NOK) kr 2,262.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • Unik Ojami kudde av lyxigt silke med ett modernt och trendigt  camouflage eller camo motiv inspirerad av japanska mönstret funzoe. Funzoe är ett traditionellt mönster på japansk prästdräkt.  Det sägs att Buddhisten och mästaren Kukai  bar detta mönster på sin munkplagg för 1200 år sedan!  

  (NOK) kr 1,553.88 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
 • En kudde som ser både stilig och väldigt lyxig ut. Den är handgjord i Japan. Den gamla japanska  kvaliteten möter nya erfarenheter i  kombination av moderna tyg och traditionell formgivning. Den är konstruerad i en intressant kombination av fyra ljusa och glada färger och mönster. Utan tvekan blir denna djärva kudde en vacker färgklick i ditt rum. Tyget...

  (NOK) kr 2,550.00 Leveranstiden är ca 4 veckor
  Leveranstiden är ca 4 veckor
Produkten har lagt till din produktjämförelse